Gayrimenkul aracılık işine yeni bir vizyon getiren Suitex Gayrimenkul Danışmanlık, sektörde ezber bozan anlayışıyla kendine yer ediniyor.

“Bizce Sizin Yeriniz Kral Dairesi” sloganıyla yola çıkan Adem Arman ile Erdinç Çağlar, Suitex Gayrimenkul Danışmanlık firmalarının ikinci şubesini Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda açtı. Açılışa Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı (SATEM) Mevlüt Oral ve çok sayıda davetli katıldı.

“GAYRİMENKUL DANIŞMANIYIZ, YANİ EMLAKÇI DEĞİLİZ”

Açılış öncesi konuşan Suitex Gayrimenkul Danışmanlık Firması yöneticisi Adem Arman, “Suitex dünyaca tanınan bir markadır. 24 ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye’de de gayrimenkul bölümünü biz aldık. Bizim şu anda Bursa, Samsun ve İstanbul olmak üzere 3 şehirde ofislerimiz var. Türkiye genelinde de kurumsal bir şirketiz. Burada biz gayrimenkul danışmanıyız, yani emlakçı değiliz. Elit bir iş yapmaya çalışıyoruz. Biz müşterinin istediği kriterlerde ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Örneğin, Samsun’daki bir müşteri İstanbul’da bir yer bakmak isterse bize danışabilir. Biz onun için istediği semtte bir yer bakıyoruz, araştırıyoruz ve analiz ediyoruz. Bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz ve müşterimizin önüne koyuyoruz. Bu danışmanlık zamanında da müşterilerimizden danışmanlık ücretleri almıyoruz. Ayrıca kişileri hiç peşinatsız ev sahibi yapıyoruz. Kurumsal olduğumuz için bu gayrimenkul danışmanlığına ayrı bir özellik getirmek istedik” dedi.

Konuşmaların ardından dualar okundu. Daha sonra Suitex Gayrimenkul Danışmanlık Firması’nın açılışı yapıldı.