İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün sahneye koyduğu "Gül’ün Solduğu Gün" adlı tiyatro gösterisi beğeni topladı.

Gazi Sahnesi’nde sahnelenen "Gül’ün Solduğu Gün" adlı tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi. Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi’nden (TUBİM) onay alınarak sahnelenen tiyatro gösterisinde bir ailenin madde bağımlılığı sonrası nasıl dağıldığı, gençlerin bu tuzağa nasıl düşürüldüğü, anne ve babaların bu tuzağa düşen çocuklarına nasıl davranması gerektiği anlatılıyor

"ORTAK SORUMLULUKLARIMIZ VAR”

Tiyatro gösterisi sonunda sahneye çıkarak Tiyatro Temaşa Grubu Genel Sanat Yönetmeni Kemal Kurtuluş Saraç’ı kutlayarak plaket ve çiçek takdim eden İlkadım Belediyesi Basın Yayın Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, “Ülkemizde son günlerde kamuoyunda ölüm haberleriyle yankı bulan madde bağımlılığı kullanımı en can yakıcı sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu artış normal nüfus artış hızından çok daha yüksektir. Madde kullanımına başlama yaşı da giderek küçülmektedir. Bu konuda geleceğimizi koruma altına almak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için hepimize bir takım görevler ve sorumluluklar düşmektedir. Bu bilinçle çocuk ve gençlerimizi madde bağımlılığından korumak ve kurtarmak için toplumun dikkatini çekmek istedik” dedi.