Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Hayır Çarşısı projesinin yedinci mağazasını Çatalçam’da açtıktan sonra vatandaşlarla birlikte bölgede gezerek incelemelerde bulundu.

Hayır Çarşısı projesinin yedinci mağazasını Çatalçam’da açan Atakum Belediye Başkanı İshakTaşçı, açılışın ardından vatandaşlarla birlikte bölgede incelemelerde bulundu.

Atakum ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldüren Hayır Çarşısı projesinin yedinci mağazası Çatalçam’da açıldı. Açılışa Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yanı sıra meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Taşçı, her geçen gün büyüyen bir yapı olarak nitelendirdiği Hayır Çarşısı projesini çok önemsediğini belirterek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız tıpkı bir giyim mağazasında olduğu gibi kurduğumuz bu mağazalarda neye ihtiyaçları varsa onu alıyor. Bu anlamda yardımlarıyla projemizi güçlendiren ve bugün yedinci mağazamızın açılışına katkı veren hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı daha sonra meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte Çatalçam mevkiinde incelemelerde bulundu. Esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Taşçı, kendisine iletilen sorunları yerinde inceledi. Başkan Taşçı daha sonra Huriye Süer Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul yönetimiyle bir araya geldi.