Türkiye’nin çeşitli illerinde konutlar yapan Huzurlu İnşaat A.Ş, Samsun’da İhlas Evleri 3.etap ve 4.etap projeleri kapsamında anahtar teslim töreni düzenledi. Düzenlenen törenle Huzurlu İnşaat, Samsun’da 201’inci dairesinin teslimatını yapmış oldu.

Törene; Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Başkan Yardımcısı Ahmet Birpınar, Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Kadem Kaptı, EMS GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Anaç, Proje Kontrol Yetkilisi İnş. Mühendisi Ahmet Tunç, Huzurlu İnşaat Proje Koordinatörü Nihat Değer ve çok sayıda daire sahibi, mimar ve mühendis katıldı.

Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Kadem Kaptı, törende yaptığı konuşmada, " ’İnsanların en hayırlısı, İnsanlara faydalı olandır’ Hadisi şerifini hatırlatarak, "Müessesemiz insanlara ve insana hizmet etmek için kurulmuş bir müessesedir. Böyle Huzurlu binalarla, iyi komşuluklarla insanların dünyada rahat etmesini, yapmış olduğu kültürel faaliyetlerle de insanların ahirette rahat etmesini hedeflemiş olan bir organizasyondur. Bu vesileyle buradan ev alan kardeşlerimize, büyüklerimize güle güle oturmalarını diliyoruz"dedi.

Huzurlu İnşaat’ın 19 il ve ilçede faaliyet gösterdiğini hatırlatan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Allah-ü Teala yaptığımız binalarda gülen yüzlerle oturmanızı nasip etsin. insanlara teşekkür etmesini bilmeyen Allah-u Teala’ya hamd etmiş olmaz. Türkiye’de 17. ve 18. Konut projelerini Samsun 3. ve 4.etapla birlikte teslim ediyoruz. Samsun’da 5.etap devam edip 6. etap arsasını aldık. 7.etap için de çalışmalarımızın devam ediyor. Teslim ettiğimiz binalar sadece bir apartman dairesi değil, aileniz ve çocuklarınızla birlikte özgürce yaşayabileceğiniz bir tesis" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesildi. Anahtarlar daire sahiplerine teslim edildi ve törene katılanlara ikramda bulunuldu.