Samsun’un Çarşamba İlçe Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı ve giysi yardımında bulundu.

Çarşamba TSO, Çarşamba’da yaklaşık 500, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde 100’er tane yardım paketi dağıtımı yaptı. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yardım konusunda açıklamalarda bulunan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, “Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı ticaret odaları ve borsalar olarak Ramazan ayında fakirlerimizi tespit ederek yardım yapmaktayız. Bunun dışında okul zamanında fakir öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde yardımda bulunuyoruz” dedi.

İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ise, “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel hale getirdiği muhtaç durumdaki çocuklarımıza yardımı bu yılda Dumlupınar Okulu’na gerçekleştirilecek. Bu konuda büyük hassasiyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. Hep birlikte sosyal yardımlarda bulunarak Çarşamba’nın gelişmesi yönünde büyük adımlar atıyoruz. Önümüzde günlerde bu durumu daha somut bir şekilde göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette yardım paketleri İlçe Kaymakamlığı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dağıtımı yapılmak üzere teslim edildi.