AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen delege yemeğinde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı gerçekleştireceği 3. olağan kongre öncesi delege yemeğinde bir araya geldi. Tertip edilen yemeğe AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, partililer ve çok sayıda delege katıldı. Başkanlar yemeğe katılan delegeler ile uzun uzun sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım ilçe kongresinde yine Adnan Varol ile yola devam edileceğini açıkladı.

Gerçekleşecek olan 3. olağan kongreye hazır olduklarının altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Adnan Varol, "Düzenlediğimiz delege yemeğine evlerindeki işlerini ailelerini bırakıp gelerek yoğun katılım gösteren tüm delegelerimiz sonsuz teşekkür ederim. İlkadım ailesi olarak görüyorum ki birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece bu güzel bütünlüğümüz devam ettiği sürece hiç bir sıkıntının altına kalmayız. AK Parti İlkadım teşkilatı olarak dimdik yürümeye devam ederiz" dedi.

"BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR"

Birlik ve beraberlik ile disiplinli, gayretli çalışmalar ile büyük başarılara imza attıklarını ve atacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "2014 belediye başkanlığı süresince, iyi ki il teşkilatımız varmış, iyi ki İlkadım İlçe teşkilatımız varmış, iyi ki Adnan Varol başkanlığında ki teşkilatımız varmış diyorum. Disiplinli düzenli bir çalışmayı birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Sonuca da bizlerin gayretli, teşkilatlarımızın sıkı çalışmaları sayesinde İlkadım Belediye Başkanlığı’nı kazanmış olduk. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz ile daha birçok başarıya bir çok güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

"KUMPAS KURDULAR"

AK Parti ailesinin yapılan bütün kumpaslara rağmen yıkılmadan halkın gücü ile doludizgin hizmetlere devam ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "14. kongremizi Havza ilçemizi gerçekleştirerek bitirdik. İlkadım ilçe kongremizde 22 Kasım’da yapacağız. Kongrelerimiz birliğimizi, dirliğimizi pekiştirdiğimiz, yeni heyecanlar tattığımız ve yeniden enerji depoladığımız bayram günlerimizdir. AK Parti olarak istişare kültürüne önem veren partiyiz. Mahalle teşkilatlarından, genel merkezine kadar hep bu istişare kültürüne dayanarak hareket ediyoruz. Bizim farkımız bu. Bizi diğerlerinden ayıran büyük özellik bu. Biz biriz, birlikteyiz, birlikte İlkadımız, birlikte Samsunuz, birlikte Türkiyeyiz anlayışına sahibiz. Bizi başarıdan başarıya koşturan, bütün engellemelere rağmen, bütün çelme takma çalışmalarına rağmen, bütün kumpaslara rağmen AK Parti kadrolarıyla doludizgin hizmetlerine devam etmektedir. Başarıdan başarıya koşuyoruz. Bu başarının altında yatan en önemli faktör de teşkilattır. Teşkilatlarımızın başarılı çalışmaları, milletimizin de desteği ile birleşerek yaptığımız çalışmalar hedefine hamdolsun ulaşıyor. Sözlerime son verirken böyle bir yemek organizasyonunda bizleri bir araya getiren İlçe Başkanımız Adnan Varol kardeşime ve ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. 22 Kasım’da gerçekleştireceğimiz İlkadım İlçesi 3. Olağan Kongremizin şimdiden ilçemiz, ilimiz, partimiz, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.