İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yeni Türkiye’nin inşasında çocuk ve gençlerin eğitiminin önemli olduğunu vurgulayarak, “Çocuk ve gençlerimizi 2023 hedeflerine uygun bir nesil olarak geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Başkan Erdoğan Tok, Kadifekale Mahallesi’nde açılan etüt merkezini ziyaret ederek öğrencilerle bir süre görüştü. Öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdoğan Tok, çocukların okul dışı eğitimlerine takviye amaçlı yapılan etüt merkezlerindeki durumunu yetkililerden öğrendi. Çocukların başarısından memnun olan Başkan Erdoğan Tok, belediye olarak çocukların eğitimine önem verdiklerini söyledi.

HEDEF 2023 GENÇLİĞİ

Yeni Türkiye’nin gençler tarafından inşa edileceğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yeni Türkiye gençliğini 2023 hedefleri yolunda milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, etkin, girişimci, donanımlı, evrensel değerler ile kendi tarihinden aldığı değerleri harmanlamayı bilen bir gençlik olarak tasavvur ediyoruz” diye konuştu.

Tok, sözlerini şöyle tamamladı: “Çocuk ve gençlerimizin eğitimden yoksun kaldığı zamanlarda, karanlık ortamlara itildiğini görmekte, şer odaklarının ellerinde geleceği körelmekte, toplumdan uzaklaşarak kötü alışkanlıklar kazanmaktadır. Bu manada amacımız, çocuk ve gençlerimizi her anlamda, her alanda eğitim, sosyal ve sportif alanlarda eğiterek Yeni Türkiye’nin inşasına hazırlamaktır.”