AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Bülent Yüksel yeniden başkan seçildi.

Kavak İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi, Kavak Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Başkanlık divanı seçimiyle devam eden kongrede AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe divana seçildi.

Gündemin okunmasının ardından Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun selamlama ve ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı. Tek liste halinde gerçekleşen seçimlerde 401 delegeden 288’i oy kullandı. AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen isim olan mevcut Başkan Bülent Yüksel, oyların hepsini alarak yeniden başkan seçildi.

Başkan Bülent Yüksel’in Yönetim Kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu: “Muhsin Kaplan, Kamil Yerişkin, Mahmut Ün, İdris Kaynar, Mehmet Artut, Nadir Eş, Mehmet Okuyucu, Ümmet Kara, Ersan İşgör, Ömer Kısa, Mustafa Demiroğlu, Mehmet Egi, Ali Altunay, Muhammer Çelik, İsa Kurtoğlu, Üzeyir Etli, Melike Uyanık, Günay Özdemir ve Günnur Kelek.”