Samsun’un Kavak ilçesinde alt yapı sorunlarının çözülmesi için çalışma başlatıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suları Daire Başkanı Cihan Güller, SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt, SASKİ İlçe Müdürü Savaş Gayretli ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak ilçesindeki alt yapı, su ve kanalizasyon sorunlarının çözümü için incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte koordineli ve uyumlu bir çalışma yürüttüklerini belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Küresel sıcaklık sebebiyle geçtiğimiz yaz aylarındaki su kaynaklarındaki düşüş nedeni ile ciddi sorunlar yaşadık. Önümüzdeki yıllarda da bu sorunları yaşamamak için, bu alanlardaki problemlerin çözülmesi amacı ile yerinde inceleme fırsatı bulduk. İlçemizin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

Sarıcaoğlu, “Ziyaretlerinden ve ilçemizin sorunlarına göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile içme suları Daire Başkanı Cihan Güller’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.