Kavak’ta oluşan su birikintilerine Kavak Belediyesi kesin çözüm getiriyor.

Yollarda oluşan su birikintileri nedeni ile sıkıntı çeken vatandaşın sorununa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu koştu. İstasyon mevkisinde bulunan esnafların dükkanlarının önlerindeki asfaltlar da oluşan göletler yüzünden vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte güçlük çekiyorlardı. Durumdan haberdar edilen Başkan Sarıcaoğlu, derhal ekipleri ile yaptığı görüşmede su birikintisine neden olan sorunun bulunup çözülmesi talimatını verdi.

“ESNAFIMIZ MAĞDUR DURUMDAYDI”

Sarıcaoğlu, “Su birikintileri esnafımızın dükkanlarının önlerinde oluşuyordu. Her araç geçişinde esnaflarımızın dükkanlarına su sıçrıyordu. Vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçerken su birikintileri yüzünden zorlanıyorlardı. Ekiplerimiz ile yaptığımız görüşmelerde su giderlerinin yetersizliğinden bu sorunun oluştuğunu gördük ve su giderlerinin genişletilmesi için derhal çalışmalara başladık” dedi.

Başkan Sarıcaoğlu, “İlçemizde bizim bölgemiz dışında oluşan diğer su birikintilerine de çözüm arayışı içerisindeyiz. Su birikintisi oluşan yerlerin resimlerini çektik ve ilgili kurumlara durumu bildirdik. En kısa sürede çözüme kavuşmasını bekliyoruz” diye konuştu.