İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Öğretmenler Günü kapsamında MS hastası emekli öğretmen Nezihe Özturan’ı evinde ziyaret etti.

İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’ın beraberinde İlkadım Sosyal Yardımlaşma Müdürü Esat Bayrakçı ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’nde yaşlı ve hasta akrabası Sadiye Acar ile birlikte yaşayan MS hastası emekli öğretmen Nezihe Özturan’a hasta yatağında ziyarette bulundu. Kaymakam Atlamaz’ın ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nezihe Özturan, "Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun. Bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Evimize misafir geldiniz çok sevindim. Bizi yalnız bırakmayın ve her zaman gelin" dedi.

Kaymakam Turan Atlamaz ise, "İlçemizde ikamet edip, yalnız yaşayan, yaşlı, hasta olan vatandaşlarımız var. Onların bizlerden hiçbir talepleri olmuyor. Nezihe hanım gibi onlar da çok asil insanlar. Sadece hatırlanmak, beş dakika da olsa ziyaret edilmek, kısa bir sohbet bulma imkanı arıyorlar. Ama onlar inanın bundan çok daha fazlasını hak ediyorlar. Bu tür ziyaretler, resmiyetten daha çok hepimizin insanlık görevidir" diye konuştu.