AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 5. olağan kongre sürecinde ilçe kongrelerini gerçekleştiren Yakakent ve Alaçam İlçe Teşkilatlarına ’hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Köktaş ilk olarak Yakakent İlçe Başkanlığı’nda, İlçe Başkanı seçilen Sefer Tek ve yeni yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. İlçe teşkilatının yönetim kurulu toplantısına da başkanlık eden İl Başkanı Fuat Köktaş, mahalle ve sandık yönetim kurullarının oluşturulması üzerinde çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

Yenilenen ilçe teşkilatına hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Köktaş, Başkan Tek’e günün anlam ve önemine binaen seramik üzerine işlemeli tablo hediye takdim etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Alaçam İlçe Teşkilatı ile yemekte bir araya gelen Başkan Köktaş, gerçekleşen kongre ile seçilen Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül’e ve yönetimine ’Hayırlı Olsun’ dileklerini iletti.

Yemek sonrası Alaçam İlçe Danışma Toplantısı’na da başkanlık eden İl Başkanı Fuat Köktaş, kongre süreci, hükümet çalışmaları ve 2015 genel seçimlerinin önemini anlatan konuşmasını yaptı.

Başkan Köktaş, "5. olağan kongre sürecimiz kapsamında ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bu anlamda hem sizlere bir hayırlı olsun ziyareti yapmak, hem sohbet etmek, hem de teşkilat çalışmalarımız üzerinde görüş alışverişi yapmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Tekkeköy ilçemizin ardından Yakakent ve şimdide Alaçam ilçemizdeyiz. Tekrardan ilçe kongreleri ile göreve seçilen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum" dedi.

Başkan Köktaş konuşmasının ardından Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül’e günün anlam ve önemine binaen seramik üzerine işlemeli tablo hediye takdim etti.

Toplantı sonrası ayrıca 5 yıl boyunca Alaçam İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve yapılan kongre ile birlikte İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine gelen Recep Özbakır’a da gençlik kollarında yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş tarafından plaket verildi.

Gerçekleşen ziyaret ve toplantılara, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Sekreteri İlhan Kara, İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Ar-Ge Başkanı Hakan Ay, İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Şen, İlçe Koordinatörleri, bazı il yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.