AK Parti Rize Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Hasan Karal, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Genç, Canik’te yaptıkları ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Hizmet partisi olan AK Parti’ye yakışır bir belediyecilik sergilediklerini belirten Genç, "Yeni Türkiye’de artık koşan şehirler öne çıkacak. Biz de şehrimizi daha ileriye taşımak ve halkımıza hizmet etmek için koşuyoruz" dedi.

Rehberlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’mizi daha ileriye götürmek için, bu millet için hiç durmadan koşuyor. Yeni Türkiye’de koşmayan, vizyonunu genişletmeyen şehirlerin, ileriye gitmesi mümkün değil. Yani hizmet anlamında hızlı olmak, diğer şehirlerin daha fazlasını yapmak zorundayız. Onun için sürekli koşuyoruz. Bu bilinçle yeni dönemde Canik Belediyesi olarak 15’e yakın projemizi başlattık" diye konuştu.

AK PARTİ’Yİ GURURLANDIRAN HİZMETLER

İl Koordinatörü Kara, Başkan Genç ile birlikte ay-yıldızlı yeni hizmet binasını da gezdi. Binayı çok beğenen Karal, Canik’in son yıllarda gösterdiği gelişimle birlikte AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde yansıttığını söyledi. Karal, "Canik Belediye Başkanımızı güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. AK Parti ailesi olarak, milletimiz için yapılan böyle hizmetleri görmek bizleri gururlandırıyor" şeklinde konuştu. Başkan Genç ziyaret sonrasında İl koordinatörü Hasan Karal’a kaftan hediye etti.

Başkan Osman Genç ile birlikte AK Parti Canik İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Karal, burada İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve partililerle görüştü.