Semerkand Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Muhabbet Geceleri” etkinliği kapsamında Samsun’a gelen Dursun Ali Erzincanlı kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Semerkand Vakfı tarafından organize edilen ve Atakum Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Muhabbet Geceleri etkinliği büyük ilgi gördü. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliği Mikail Şimşek gerçekleştirirken Murat Belet, sevilen ilahileri Samsunlular için seslendirdi. Emrah Yardımcı’nın ‘Kardeş Muhabbetler’ isimli sahne gösterisinin de ardından salonda bulunanların yoğun ilgisi eşliğinde sahneye Dursun Ali Erzincanlı çıktı.

Semerkand Vakfı Başkanı Zekai Murzioğlu yaptığı konuşmada salonu dolduran konuklara teşekkür ederek özel bir etkinlikte bir araya geldiklerini kaydetti. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Murzioğlu, “Hem etkinliğimizin gerçekleşmesine katkı veren hem de muhabbet gecemize katılarak bizleri mutlu eden Başkan Taşçı’ya teşekkür ederim” dedi.

Muhabbet Geceleri etkinliğinin ardından Semerkand Vakfı Başkanı Zekai Murzioğlu ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Semerkand Vakfı gençleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Taşçı ve gençler uzun süre sohbet etti. Geceye çok sayıda davetlinin yanı sıra Meteoroloji Bölge Müdürü Murat Asar da katıldı.