Okullarını ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’dan çocuk parkı isteyen öğrenci, bu isteğini anında kabul eden Başkan Taşçı’ya “Çak o zaman” diye karşılık verdi.

Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu’nu ziyaret eden ve öğrenciler ile okul yöneticileriyle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisinden talep edilen eksikliklerin giderileceğinin sözünü verdi. Okullarının bahçesine çocuk parkı isteyen bir öğrenci, bu isteğini kabul eden Başkan Taşçı’ya “Çak o zaman” diyerek karşılık vermesi yüzleri güldürdü.

ÖĞRENCİNİN PARK SEVİNCİ

Özören Mahallesi’nde Hayır Çarşısı açılışını gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, daha sonra mahallede bulunan Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Taşçı, bir öğrencinin “Okulumuzun bahçesine çocuk parkı istiyoruz” şeklindeki talebine, “Siz istersiniz de yapmaz mıyız?” şeklinde cevap verdi. Park sevinci yaşayan öğrencinin Başkan Taşçı’ya, “Çak o zaman” diye yanıt vererek ’çak’ yapması ziyarete katılanları güldürdü.

“ENGELLER KALKACAK”

Okul yönetimiyle bir araya gelen ve kendisinden talep edilen eksiklerle ilgili inceleme yapan Başkan Taşçı, “Eğitime son derece önem veriyoruz. Okullarımızın fiziksel koşulları, öğrencilerimizin sosyal alanları gibi konulara özellikle dikkat ediyoruz. Geleceğin bize, gelecek nesillerin emaneti olduğu düşüncesinden hareketle çocuklarımızın eğitim yolunda karşılarına çıkabilecek engelleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz" diye konuştu. Okul yönetimine, kendisine iletilen eksiklerin bir an önce giderileceğini belirten Başkan Taşçı, kendisine yoğun ilgi gösteren öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve kitap hediye etti.