Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’ı ziyaret etti.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, SADEF Genel Sekreteri İbrahim Deniz, Anadolu Yakası Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kadir İvgen, Yönetim Kurulu Komisyon Üyesi Sefa Ayaz, Samsun 6.Bölge Başkanı Köksal Akman, 6.Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Koncak’tan oluşan SADEF yönetimi AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’a makamında ziyarete bulundu.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, federasyon çalışmaları hakkında bilgi verirken, "Yıllardır başaramadığımızı inşallah bu dönemde başaracağız, çok güzel bir birliktelik sağlandı. Bu birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalara imza atacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, “SADEF’in çalışmalarını yakından takip ediyorum. Geçtiğimiz ay olağan genel kurulunuzu gerçekleştirdiniz. Size ve yönetiminize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. SADEF çatısı altındaki hemşehri dernekleri, şehrimizin örflerini, geleneklerini, kendine has yaşam tarzlarını değişik platformlarda tanıtımında büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda hem ilimiz, hem de ülkemiz adına hedeflediğiniz projelerde ve çalışmalarda başarılar diliyor, nezaket ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.