Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hedefimiz yüzlerin güldüğü, sorunların değil projelerin konuşulduğu bir Atakum ilçesi ortaya çıkarmak. Hızımızı daha da arttıralım” dedi.

Meclis toplantı salonunda belediye birim müdürleriyle toplantı gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çalışmalara hız kazandırılması ve sorunların kısa sürede çözülmesi için talimat verdi. Atakum Belediyesi’ndeki çalışmaların her kesimden takdir topladığını belirten Başkan Taşçı, “Halkımız değişimin farkında. Ama bu durum karşısında rehavete kapılmıyor, aksine daha iyi çalışmalar için motive oluyoruz. Hedefimiz yüzlerin güldüğü, sorunların değil projelerin konuşulduğu bir Atakum ilçesi ortaya çıkarmak. Bu hedefe doğru hızla koşuyoruz. Hızımızı daha da arttıralım. Daha iyisi için daha hızlı olacağız” diye konuştu.

Atakum İlçesinin sürekli değişen ve gelişen yapısı içerisinde Atakum Belediyesi olarak üzerilerinde büyük bir sorumluluk olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Halkımız bize güvendiyse, inandıysa ve yönetimi teslim ettiyse, bize de buna layık olmak düşer. Atakum İlçesinde özellikle son dönemde yaşanan değişim ve gelişim herkesin malumu. Hızımızı kesmeden ve üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyor, bu değişim ve gelişimi sürekli hale getiriyoruz. Gerek halkımızdan gelen gerekse birimlerimizce tespit edilen tüm sorunlara kısa sürede müdahale ediliyor. Bu anlamda büyük bir özveri ile çalışan birim müdürlerimize, personelimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.