Taflan Yalı Ticaret Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencileri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti.

Meclis salonunda ağırladığı konuklarına öğrencilik yılları hakkında bilgi veren Başkan İshak Taşçı, "Babamın işi nedeniyle tatillerde inşaatlarda çivi düzelterek zaman geçirdim" dedi.

Kendi öğrencilik yılları hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Taşçı, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kimya Öğretmenliği bölümünü kazandığını, 2 yıllık bir eğitim hayatından sonra yeniden sınavlara girerek inşaat mühendisliği bölümünü kazanarak okuduğunu açıkladı. Taşçı, "Hayatta sevdiğiniz bir mesleği icra etmiyorsanız mutlu olamazsınız. Sizler de yaşamınız boyunca başarılı olmak için mutlaka işinizin uzmanı olun, sürekli kendinizi geliştirin" diye konuştu.

Öğrencilerin projeler konusunda sorduğu soru üzerine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum dört dörtlük, organlarını tamamlayabilmiş bir ilçe değil. Dolayısıyla önceliğimiz bu eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalarımıza hız vermektir. Öncelikli olarak çarşı caddesi ve hamam projemizi meclisten geçirdik. Yılbaşından sonra ise bunların çalışmalarına start vereceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaret, toplu halde fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.