Halk günlerinde ve ziyaretlerinde sorunlarını dinlediği yaşlılardan kendisine ‘başkanım’ diye hitap etmemelerini isteyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Başkanınız değil, oğlunuzum. Her sıkıntınızda yanınızdayım” dedi.

Çalışmalarında, yaşlıların yanında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya özen gösterdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yaşlılarımıza hak ettikleri saygıyı göstermek hepimizin minnet borcu” diye konuştu.

Yaşlılara büyük değer verdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yaşlılık hayatın en özel dönemidir. Dünümüz ile bugünümüz arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi gelecek nesillere taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımıza karşı gereken hizmeti vermek, hak ettikleri saygıyı göstermek hepimizin minnet borcu. Atakum Belediyesi olarak yaşlı bireylerimizin toplumla bir bütün halinde yaşaması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

Yaşlıların yaşadıkları sorunlara ve bu sorunların çözümüne dair adımlar attıklarını ifade eden Başkan Taşçı, iletilen sorunlara da anında müdahale edildiğini belirterek, “Yaşlılarımızın sorunlarının çözümü anlamında gereken neyse en kısa sürede yapılıyor. Sürekli söylediğim bir şey var. Makamda oturan başkanınız değil oğlunuz. Bunu bir an olsun aklınızdan çıkarmadan her sıkıntınızda yanınızda olduğumu bilin. Bu sözümün de arkasındayım. Her zaman yaşlılarımızın yanınızda olmaya, hayatlarını kolaylaştıran işlere imza atmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.