Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Samsun Ticaret Borsası tarafından düzenlenen “Üreten Samsun’un Yıldızları” törenine katılmak için Samsun’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde bazı TOBB Yönetim Kurulu üyeleri ile belediyeye gelen Hisarcıklıoğlu, Başkan Yılmaz tarafından kapıda karşılandı. Belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra makamda devam eden kısa süreli ziyaret samimi bir ortamda geçerken Başkan Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu bir süre sohbet etti. Daha sonra karşılıklı olarak hediye takdimi yapıldı ve Hisarcıklıoğlu belediye ziyaret defterini imzaladı.

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, STSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve STSO’nun bazı yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundular.