Atakum Belediyesi Turuncu Masa ile son dokuz ayda çözüm anlamında yüzde 90’lık başarı elde edildiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşlardan ulaşan ilginç taleplere de örnek verdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Turuncu Masa birimiyle başarılı bir grafik yakaladıklarını söyleyerek, “Atakum Belediyesi Turuncu Masa’ya yılın son dokuz ayında 2 bin 470 başvuru ulaştı. Özverili çalışmalarımız sonucunda elde edilen başarı oranı yüzde 90 seviyesindedir” dedi.

Vatandaşlardan ulaşan ilginç taleplerin de olduğunu belirten Başkan Taşçı, her talebe aynı samimiyet ve çözüme ulaştırma anlayışı ile yaklaşıldığını belirtti.

“ÇÖZÜMDE YÜZDE 90 BAŞARI”

Turuncu Masa ile vatandaşların sorunlarını kolaylıkla iletebildiğini, bu sorunların da kısa sürede çözüme ulaştırıldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatandaşların sorunlarının çözümü için 7/24 esasına göre çalışan Atakum Belediyesi Turuncu Masa’ya yılın son dokuz ayında 2 bin 470 başvuru ulaştı. Bu başvuruların 2 bin 252 tanesi çözülürken 218 başvuru halen takip ediliyor. Özverili çalışmalarımız sonucunda elde edilen başarı oranı yüzde 90 seviyesindedir” diye konuştu.

“İLGİNÇ TALEPLER DE OLUYOR”

Vatandaşlardan Turuncu Masa’ya zaman zaman ilginç taleplerin de ulaştığını belirten Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi Turuncu Masa ile çözüm anlamında önemli mesafeler kat edilirken bazı durumlarda vatandaşlarımızdan gelen ilginç talepler de olmuyor değil. Biz vatandaşımıza her konuda yardımcı olmak için çalışıyoruz ama gerek yetki alanımızda olmayan, müdahale edemediğimiz konular olabiliyor. Bazen tebessüm de ettiren bu taleplere aynı samimiyet ile yaklaşılıyor” şeklinde konuştu.

Atakum Belediyesi Turuncu Masa’ya ulaşan bazı ilginç talepler şöyle: Aldığım soğanlar çürük çıktı, o pazarcıyı bulun, paramı geri alın. Elektrik gitti, şalteri kaldıramıyorum. Eşim yeni kadın buldu, gitti. Nasıl bulacağız? Köpeğim denize girdi, açıldı. Yetişin. Çanak antenimi bağlar mısınız? Atım doğum yapmak üzere, ne yapmalıyım? Oğlum sokağa çıkmak istiyor, telefona versem ‘soğukta dışarı çıkılmaz’ diye kızar mısınız?”