Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılının kutlanacağı 29 Ekim Çarşamba günü Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde(AVM) milli bayram ruhu ve coşkusu yaşanacak.

Yeşilyurt AVM’den etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “MKM Sanat Akademisi bünyesinde bulunan Balkan Bandosu’nun bayram repertuvarı ve AVM’nin her katında vereceği konser dinleyenleri kendisine hayran bırakacak. Alışveriş merkezimizin bazı katlarında bandonun muhteşem ezgilerine, profesyonel dansçılar ise tango ve valsle eşlik edecek. Ziyaretçilerimiz bu canlı performansı 29 Ekim Çarşamba akşamı saat 18.00 ile 20.00 arasında izleyebilecekler” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “29 Ekim sabahı AVM açılışı ile birlikte ziyarete açılacak bir görsel şölen de &Cumhuriyet Dönemi ve Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ 2 Kasım Pazar gününe kadar gezilebilecek. Sergide, Cumhuriyetin kurulduğu yıllarda çekilmiş en özel ve en görülmedik fotoğraflar ziyaretçilerle buluşacak. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi her yaştan ziyaretçisini bu bayram coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyor.”