AK Parti Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Afyon’da düzenlenen 3 günlük kampta diğer illerden gelen partililerle bir araya geldi.

AK Parti Karaman Gençlik Kolları İl Teşkilatı Afyon’da düzenlenen Gençlik Kolları kampına katıldı.

'Büyük Türkiye Güçlü Gençlik' sloganıyla Afyon’da bir otelde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı’nda, Karaman, İzmir, Isparta, Antalya, Burdur ve Muğla'dan gelen AK Gençler 3 gün süren kampta bir araya geldiler.

Kampta gençlerin gelişmesi için çeşitli programlar düzenlendi.

Kampta, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üyesi Burak Güngör tarafından AK Parti Vizyonu, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üyesi Mesut Özdemir tarafından Siyasi Bilinç, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ensar Topçu tarafından Tarih Bilinci, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üyesi Halil İbrahim Alegöz tarafından Dış Politika ve Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Fatih Akbaba tarafından iletişim eğitimleri verildi.

Kampa özel konuk olarak 24-25. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün katıldı. Vekil Ürün burada AK Gençliğe, siyasete girişini, yakın siyaset tarihini, Türkiye’nin yaşadığı seçimleri ve Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AK Parti’de yaşadığı tecrübeleri aktardı. AK Gençliğin sorularına yanıt verdi.

Son gün ise 15 Temmuz Darbe Girişimi belgeseli izlendi ve Genel Kamp değerlendirmesi yapıldı. Değerlendirmede, kampa katılan gençlerin görüşleri alınırken, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ensar Topçu ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üyesi kamp koordinatörü Furkan Leventoğlu tarafından sorulan sorulara da yanıt verildi.

Kamp Genel Değerlendirmesinde konuşan AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale; “Öncelikle bu kampı düzenlediği için Genel Merkezimize teşekkür ediyorum. Bu kampı ilk duyduğumuzda teşkilatımız olarak gerçekten çok mutlu olmuştuk. Hatta 15 Temmuzdan sonra arkadaşlarımız sürekli soruyordu ne zaman gideceğiz diye. Teşkilatımız bu kampa gelmek için çok istekliydi. Allaha şükürler olsun bugün buraya geldik ve 3 gün boyunca kampımızı gerçekleştirdik. Kampa katılan arkadaşlarımızla tanışmak çok keyifliydi. Bütün herkese teşekkür ediyorum.”

3 gün süren kamp toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.