Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 16 Nisanda oylanacak anayasa değişikliği paketinin, Türkiye’nin gelecekte de güçlü liderler tarafından yönetilmesinin yolunu açacağını söyledi.

Erecek, Edebey, Ayranlı, Uğurtaş ve Naneli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ayhan, referandumda tüm Akçakale halkından, Türkiye’nin daha güçlü, milletin daha huzurlu ve mutlu olması için güçlü bir evet beklediklerini ifade etti. Yaşanan olayları herkesin gördüğünü, bunları tekrar tekrar anlatmaya gerek olmadığını belirten Ayhan, “Türkiye’nin her alanda güçlü, dünyada sözü dinlenen bir devlet olabilmesi için güçlü liderler tarafından yönetilmesi gerekiyor. Çok şükür bugün Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderimiz var. Ancak, ülkemizin gelecekte de Sayın Cumhurbaşkanımız gibi güçlü liderler tarafından yönetilmesini istiyorsak, referandumda ‘evet’ diyerek Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin yolunu açmalıyız” dedi.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, referandum çalışmalarının yanı sıra, Kaymakam Selçuk Yosunkaya ile birlikte mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını da yerinde dinledi.

Ziyaret ettikleri her mahallede coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandıklarını belirten Yosunkaya, “Geçtiğimiz hafta mahalle ziyaretlerimize startı vermiştik. Bu kapsamda her hafta sayın belediye başkanımız ve ilgili daire amirleriyle birlikte mahallelerimizi ziyaret etmeyi hedefliyoruz. Bugün de 5 mahallemizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında, belediyemizin daha önceden başlatmış ve bitirmiş olduğu hizmetleri de yerinde görme fırsatı bulduk. Bu vesileyle belediye başkanımız ve ekibine de yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gittikleri mahallelerde okulları da ziyaret ederek öğrencilere hediyeler veren Kaymakam Yosunkaya ve Başkan Ayhan, belediyenin yaptığı hizmetleri de inceledi. Kaymakam Selçuk Yosunkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Alptekin ve Belediye Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt’un da eşlik ettiği ziyaretler sonunda yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerine, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.