Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında evet için destek istedi.

Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, beraberlerindeki meclis ve teşkilat üyeleriyle birlikte Kamberiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerine belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Demirkol, 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi referandum seçiminde evet için de destek istedi. Milletvekili Fakıbaba da, evet desteği istediği mahalle sakinlerine sistemle ilgili bilgi verdi. Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, daha sonra Yenişehir Mahallesine geçerek Emniyet Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla görüştü. İkili burada da referandumda evet için destek istedi.

Başkan Fevzi Demirkol ve Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın son durağı ise Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) oldu. Oda Başkanı İbrahim Halil Akman ve yönetimi tarafından karşılanan Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sisteminin getireceği faydalardan bahsetti.