Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu ve Abdülkerim Gök AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundular.

Yeni Türkiye’de halkın artık barış ve çözümden yana olduğuna dikkat çeken Başkan Güvenç, milletin artık gerçeği gördüğünü kaydederek, “Bu millet artık yoruldu. Artık milletimiz kan, gözyaşı ve ağıt istemiyor; birlik, beraberlik, hukuk, demokrasi, özgürlük, iş ve kentsel dönüşüm istiyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 2015 seçimlerine beraber hazırlanacağız. Partimizi bir adım daha ileriye götürmek için her türlü gayreti ortaya koyacağız. Ben çok teşşekkür ediyorum ayaklarına sağlık şeref verdiler” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, AK Parti olarak birlik ve beraberliği sağladıklarını söyleyerek, “Her seçimde de başarı elde edilmiştir. Bu başarı daha da yükseğe çıkması lazım önümüzdeki seçimde daha da yükseğe çıkarmamız lazım. Önümüzdeki seçimlerde de başarılı olacağız inşallah. Özellikle gençlik kolları çalışmaları, kadın kolları çalışmaları, bize üstümüze düşen bir iş var varsa bizi aramaları biz işten kaçan insanlar değiliz biz işi seviyoruz. Biz hizmeti seviyoruz. Urfa’mızı seviyoruz Biz yorgunluk nedir bilmeyiz. Biz uykusuzluk nedir bilmeyiz gece gündüz hemşerilerimizin şehrimizin hizmetindeyiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ise, yeni bir sinerjinin oluşması adına son derece önemli adımlar atıldığını belirterek, “Bu arkadaşlarımızın da bu andan itibaren almış oldukları bu görevin bilinciyle bu emanetin bilinciyle çalışacağız. bu emanet de elbette ki onurludur, şereflidir, haysiyetlidir. Ama aynı zamanda bu emanet bir yüktür. Ben Sayın Canpolat’ın ve yönetimdeki arkadaşlarımızın iyi işlere imza atacağına inanıyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. 2015 startını bugün Haliliye’de ,Büyükşehir Belediye Başkanım değerli ağabeyimiz Seyit Eyyüpoğlu’yla birlikte vermiş olduk” dedi.

Türkiye’nin çözüm süreciyle birlikte yeni bir sürece girdiğinin altını çizen Başkan Güvenç, son dönemlerde kritik aşamalardan geçtiğini belirterek, “Cumhuriyet tarihimizin en kritik, önemli günleri Ocak ayıyla beraber adım atılmaya başlayacak. Ben sözlerimin başında çözüm süreci inşallah barışla neticelendirilmesini umuyorum. Bu millet artık yoruldu. Artık milletimiz kan, gözyaşı ve ağıt istemiyor; birlik, beraberlik, hukuk, demokrasi, özgürlük, iş ve kentsel dönüşüm istiyor. Muhtarlarımız burada artık kötü evler, parkı, caddesi, yolu olmayan mahallelerde yaşamak yerine; bütün dünya insanları, gelişmiş ülkeler gibi güzel yerlerde yaşamak, çocuklarını iyi yerlerde okutmak, barış kardeşlik içinde yaşamak istiyorlar” dedi.

Haliliye İlçe Başkanlığında Başkan Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle tanışma toplantısı gerçekleştiren Başkan Güvenç, Milletvekilli Eyyüpoğlu ve Gök, yeni yönetime başarılar dilediler.