Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devteşti Mahallesine 80 bin metrekare üzerine yapılacak olan park alanı için bölgede inceleme yapan Başkan Celalettin Güvenç, daha yaşanabilir ve yeşil bir Şanlıurfa için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Sosyal ve yeşil alanlarım arttırılması için mesire alanı ve park yapımını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Devteşti Mahallesindeki 80 bin metrekarelik alana park yaparak Şanlıurfa’ya yeni yeşil alan sağlamayı hedefliyor. Devteşti Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’ne ait 80 bin metrekarelik alanda park yapılması hakkında vatandaşlardan görüş alışverişinde bulunan Başkan Celalettin Güvenç’e, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da eşlik etti. Başkan Güvenç, bu bölgenin projelendirilip park yapılması hakkında gerekli çalışmaları başlatacaklarını ve bu bölgenin yeşillendirilip vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.

PARKE ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Burada vatandaşlara hitaben bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Haliliye Belediyesi’nin 19 Mahallede başlattığı parke çalışmasını yerinde inceleyerek birlikte parke döşedik. Esnaflarımızla bir araya geldik ve hamd olsun vatandaşta bunları görüyor bunun mutluluğunu yaşamaktayız. Bu bölgedeki vatandaşların hizmetine sunacağız. Haliliye Belediyesi’nin başlatmış olduğu parke taş çalışmasından dolayı da sayın başkanıma teşekkür ederim. Her zaman söylediğimiz gibi millet hizmetin en iyisine layık ve bizim de tek gücümüz millete hizmettir. Bu görev aşkı ve şevkiyle milletin parasını millete harcama, yeni projeler yapmaya devam edeceğiz, hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’le birlikte Haliliye Belediyesi’nin bu bölgede yaptığı parke çalışmasını incelemek için geldiklerini ifade eden Haliliye İlçe Başkanı Fevzi Demirkol ise, “Büyükşehir Belediyemizin bu bölgede düşündüğü 80 dönüm üzerine kurulacak olan yeni parkın bulunduğu yerlerde ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Büyükşehir Belediyemizin koordinatörlüğünde İlçe Belediyeler olarak çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.

Öte yandan Haliliye Belediyesinin 19 mahallede başlattığı parke çalışmalarını inceleyen Başkan Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile sembolik olarak yollara parke taşı döşediler.