Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Ankara’da gerçekleştirilen Şanlıurfa Tanıtım Günlerine gösterilen yoğun ilginin herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Şanlıurfa Valiliği himayesinde, “Peygamberler Şehri Başkent’te” sloganıyla düzenlenen ve açılışı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından yapılan Ankara Atatürk Kültür Merkezindeki Şanlıurfa Tanıtım Günlerini değerlendiren Başkan Özyavuz, kentin doğal ve kültürel zenginliklerinin görsel bir şölenle Ankaralılara sunulduğu etkinliğin büyük coşku içerisinde gerçekleştiğini belirtti.

Daha önce Harran’ı temsilen birçok fuara katıldığını, Şanlıurfa Tanıtım Günlerinin bunlar arasındaki en kalabalık fuar olduğunu ifade eden Özyavuz, “İlk kez yapılmasına rağmen çok güzel ve yoğun geçti. Hatta bazı ziyaretçiler, diğer illerin tanıtım günlerini de takip ettiklerini, Şanlıurfa Tanıtım Günlerinin diğerlerinden daha coşkulu, daha görkemli ve daha kalabalık olduğunu söylediler. Bu da sevindirici bir şey. Çünkü ilk kez yapılan bir etkinlikte muhakkak bir eksiklik olur. Eksiklik olmasına rağmen böyle bir şeyi bizlere anlatmaları gerçekten gurur verici” dedi.

Bundan sonraki yapılacak tanıtımların daha da güzel olacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, “Eylül ayında İstanbul fuarı var. Artık oraya daha güzel bir şekilde hazırlanıp, organize şekilde gideceğiz” diye konuştu.