Şanlıurfa Şehit Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne atanan İsmail Ünlü’ye, ’hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Şehit Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Başkan Yardımcısı Müslüm Demir ile birlikte Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne atanan İsmail Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Başkan Yavuz, Sosyal Güvenlik çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, son yıllarda yapılan düzenlemelerle SGK’nın çalışma alanının daha da arttığını ifade etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Yavuz, şehit yakınların özel hastaneleri sıkıntılarını İl Müdürü İsmail Ünlü’ye anlattı.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünlü ise Şanlıurfa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Ünlü, "Şehit aileleri için ne yapsak azdır. Her zaman yanlarındayız" dedi. Ayrıca SGK Şanlıurfa İl Müdürlüğü’ne yeni atanan 7 şehit ve gazi yakının hakkında da görüşme yapıldı. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Başkan Yavuz ve Başkan Yardımcısı Demir, Ünlü’ye görevinde başarılar dileyerek, kurumdan ayrıldı.