Siverek Belediye Başkan Vekili Nezahat Yeyin Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, Hacı Ahmet Öncül ile birlikte İlçe kaymakamı Hamza Erkal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Belediye Başkan Vekili Yeyin Kaymakamlık ziyaretinin ardından beraberindekilerle ilçede bulunan Kadın Kültür Merkezleri ile Siverek Sosyal Hizmet Merkezi’ni ziyaret ederek Merkez Müdürü Barış Demir’den merkezin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

SODES Kadın Kültür Merkezleri’nde eğitim gören kadınlarla görüşüp sorunlarını dinleyen Başkan Vekili Yeyin, kadınlara hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Siverek’te kadınlarımızın daha iyi bir yere gelmesi ve daha sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için, Belediye olarak kadınlara yönelik projelerimizi önümüzde ki dönemde hayata geçireceğiz. Yönetim anlayışımız bu kenti birlikte idare etme anlayışıdır, çalışmalara katkılarınızı bekliyoruz”

İlçede bulunan taziye evlerini ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Nezahat Yeyin, yakınlarını kayıp eden vatandaşlara başsağlığı diledi.