Şanlıurfa Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, merkezde kalan çocuklar için Konya’ya 2 günlük gezi düzenledi.

Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü (BSMR), AK Parti Konya Milletvekili Güler Samancı’nın daveti üzerine BSRM Müdürlüğü’nde kalan çocukları 2 günlüğüne Konya’ya götürdü. Çocuklara Konya’ya davet eden AK Parti Konya Milletvekili Güler Samancı, ”Yaklaşık bir ay önce partimizin genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gittiğim de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ettim. Yaptığım ziyaret çerçevesinde kuruluşta kalan çocukları ve çalışanları Konya’ya davet ettim. Davete icabet ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

2 gün boyunca çocukları gezdirdiklerini belirten Samancı, “Çocuklara değişik, farklı etkinliklerle güzel duygular yaşatmaya çalıştık. Çünkü engelli bir çocuğa sahip olmak, onun yarattığı güçlüklerle başa çıkabilmek kolay bir durum değil. Arada sırada da olsa nefes aldırmak, benzer duyguları yaşayan arkadaşlarıyla bir arada paylaşım yapmalarını sağlamak istiyoruz” dedi.

Şanlıurfa Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Murat Demirkol, AK Parti Konya Milletvekili Güler Samancı’ya daveti nedeniyle teşekkür etti. Demirkol, “Bu tür etkinlikler, saatlerce yapacağınız bir eğitim çalışması kadar etkilidir. Sosyal etkinlikler eğitimin önemli bir parçası olduğunu düşündüğümüz için elimizden geldiği kadar gezilerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Çocuklar ise, yapılan geziden duyduğu memnuniyetleri dile getirerek bu tür gezilerin devam etmesini istedi.