Dünyaca ünlü rallici Burcu Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı ziyaret etti.

Şanlıurfa’ya yerleştiğini açıklayan Burcu Çetinkaya ,Gençlik ve Spor İl Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı ziyaret etti. Şanlıurfa’yı çok beğendiğini belirten Çetinkaya, “Şanlıurfa çok güzel bir şehir, söylenenden, bilinenden daha çok şeyi barındırıyor. Tarihsel, kültürel, sanatsal ve dinsel geçmişi çok eskilere dayanıyor. Kentin Balıklıgöl’ü, Harran’ı, Gümrükhan’ı, tarihi çarşıları Göbeklitepe’si, Halfeti’si, Urfa yemekleri, Sıra Gecesi, Eyyüp Peygamber’in sabır makamı ve niceleri büyülüyor insanı” dedi. Çetinkaya, sporu çok sevdiğini ve sporla sürekli iç içe olduğunu kaydetti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Çetinkaya’ya ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, “Şanlıurfa’da son zamanlarda hem spor tesisleşmesinde hem de spor organizasyonlarındaki başarılarımızda, sporcu sayılarımızda çok ciddi artışlar oldu. Biz her zaman halkımıza yeni kazanımlar elde etmek için uğraşıyoruz. Bu gün Burcu Çetinkaya ile kısa bir sohbet yapma fırsatımız oldu. Şanlıurfa da hem ralli hem diğer yarış sporları için neler yapılabileceğini konuştuk” dedi.

Yıldız, Çetinkaya’nın Şanlıurfa’da spor adına yapacağı her türlü tanıtım, program ve yarışları destekleyeceklerini söylediler.