Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, cadde ve bulvarlarda aşınmış asfalt tabakasını yenileme işini hafta sonu da sürdürdü.

Haliliye İlçesinde Harran Üniversitesi Caddesi ile Adliye Sarayı Önünde asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, ayrıca Eyyübiye İlçesinde Kuyubaşı mevkisinden başlayarak Akçakale Yolu Caddesinde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü.

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarca yapılan kazılardan dolayı yolların oldukça bozuk olduğu Akçakale Yolu Caddesinde ikamet eden esnaflar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu asfalt yenileme işinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, asfalt sonrası caddeyi oldukça beğendiklerini kaydetti.

Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Kuyubaşı Caddesi Esnafı, “Yollarımızda Tedaş, Telekom ve doğalgaz gibi firmalar kazı yaptı ve öylece kaldı. Ancak Büyükşehir Belediyesi ekipleri aşınmış olan asfaltımızın yenilenmesi için çalışma başlattı. Yapılan asfaltlama çalışmasıyla birlikte yollarımız artık eskisinden daha kaliteli oldu. Hizmetin yapılmasında emeği geçen Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.