Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Akçakale Lisesi’nde okuyan engelli öğrenciye elektrikli sandalye hediye etti.

Bedensel engelli lise öğrencisi Hasan Keskin, verilen elektrikli sandalyeden oldukça mutlu olduğunu ifade ederek, Başkan Ayhan’a teşekkür etti.

Başkan Ayhan ise her insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek, engellilere her zaman sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Başkan Ayhan, “Akçakale Lisemizi 4-5 ay önce ziyaret ettiğimizde okul müdürümüz, okul öğrencilerimizden birinin engelli olması dolayısıyla tekerlekli sandalye ihtiyacının olduğunu söyledi. Ben de bu kardeşimiz için tekerlekli sandalye alacağımı söylemiştim. Allah bugüne nasip geldi. Biraz gecikmelide olsa bugün sandalyemizi teslim ediyoruz. Şunu unutmayalım ki, herkes bir engelli adayıdır. Bundan dolayıdır ki, engelli arkadaşlarımızın her zaman yanında olmalı ve onlara destek olmamamız gerekmektedir.” Dedi.

Başkan Ayhan’a Akçakale Halil Kanat Anadolu Lisesi’ne verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı lisesi müdürü Ahmet Sakıp Özsoy tarafından plaket takdim edildi.

Akülü engelli aracı teslim törenine, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Asutay, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık katıldı.