Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Harran Üniversitesinin 25.yıl kuruluş yıl dönümü kutlamaları nedeniyle düzenlediği “25. Yıl Eyyübiye Kampüsü Okulları Futbol Turnuvası” sona erdi.

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda düzenlenen “25. Yıl Eyyübiye Kampüsü Okulları Futbol Turnuvası” müsabakaları sonucunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Futbol Takımı şampiyon oldu.

Veteriner Fakültesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu futbol takımlarının katıldığı turnuvada, karşılıklı maçlar sonunda en yüksek puanı toplayan takımın şampiyon olması kararlaştırıldı. Yapılan müsabakalar sonunda 7 puan toplayan Öğretim Görevlisi Fırat Özberk’in yönetimindeki Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu futbol takımı turnuvanın şampiyonu olarak birincilik kupasını aldı. Turnuvada ikincilik kupasını Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu futbol takımı, üçüncülük kupasını ise Veteriner Fakültesi futbol takımı aldı.

Turnuvada birinci olan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu futbol takımı oyuncularına kupa ve madalyaları Rektör Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, ikincilik kupasını Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Avcı, üçüncülük kupasını ise Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof.Dr. Necmettin Elmastaş verdi.

Turnuvaya katılan takımları kutlayarak konuşmasına başlayan Prof. Dr. Taşaltın, “Eyyübiye Kampüsünde yer alan okullarımız arasında çok güzel bir etkinlik düzenlenmiş. Centilmence geçen maçlardan sonra birinciliği hak eden yönetimindeki Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu futbol takımı ile birlikte bu turnuvada yer alan tüm okul takımlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Eyyübiye Kampüsünde düzenlenen kupa törenine, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fethi Şanda, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof Dr. Mehmet Avcı, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sekreteri Cemil Topal, çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Turnuva, kupa töreni ve plaketlerin takdimiyle sona erdi.