Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü olarak görev yapan Ramazan Demircan Mardin’in Artuklu ilçesine atandı. Demircan’ın İlçe müdürü olarak Artuklu’ya atanması dolayısıyla Harran Belediyesi bir veda yemeği düzenledi.

Harran Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen veda yemeğinde Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Ramazan Demircan konuşma yaptı.

Ramazan Demircan konuşmasında, "Yaklaşık 4 yıldır Harran’da İlçe Tarım Müdürlüğü yaptım. Beraber çalıştığımız arkadaşlarımızla güzel bir birliktelik örneği göstererek ilçemizi tarım konusunda Şanlıurfa’da iyi seviyelere getirdik. Bu çalışmalarda bize destek olan başta kaymakamız ve belediye başkanımız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’da, Ramazan Demircan’ın güler yüzü, tatlı dili ve çalışkanlığıyla Harran’ın gurur kaynağı olduğunu söyleyerek, "Kendisi çalışmalarıyla takdir ettiğimiz bir müdürümüzdü. İnşallah bundan sonra da daha nice görevler yürütecektir. Mardin’in Artuklu ilçesinde daha üst makamlara gelmesini rabbim nasip etsin. Bu bir ayrılış değil başlangıçtır. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Harran Belediye Başkanı ve ayrıca bir çiftçi olarak kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.