Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediyesi, Başkan Mehmet Özyavuz’un talimatıyla parklardaki oyun gruplarını yenileme çalışmalarını tamamladı.

Harran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki parklarda çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yeni oyun gruplarının monte çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler vatandaşların şehrin stresinden uzak, aileleriyle dinlenebildikleri parklara yeni kamelyaları kurmaya başladı. Harran Belediye Başkanı Mehmet Başkan Özyavuz, Harran’ın daha modern görünüme kavuşması amacıyla ilçeye muhteşem bir çevre yolu kazandırdıklarını belirterek, "Yıllardır ilçemizde eksikliği hissedilen çevre yolu ile trafik yükü hafifledi. 24 metre genişliğindeki çevre yolu çevresine ekiplerimiz, ailelerimizin çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirmeleri için kamelyalar yerleştirmeye başladı” dedi.

Özyavuz, ayrıca Harran Belediyesi ekiplerinin, Harran İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne giden yollarda çalışmalarına devam ettiğini sözlerine ekledi.