Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan kentin sarı yeşilli takımının Denizli’deki maçını Eyyübiye İlçesi belediye meclis üyeleri de izledi.

BEKAD tarafından düzenlenen eğitim seminerine katılan Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri, eğitim semineri arası fırsat bulup soluğu Denizlispor Şanlıurfaspor müsabakası için Denizli’de aldı. Aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, Şanlıurfaspor Yöneticisi ve Belediye Meclis Üyesi Halil Kızılelma ile Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Akbaş, Hümeyit Bilbay, Mustafa Korkmaz, Bilal Tekatlı, Sinan Yavuz, Ahmet Sambur, Hamit Aksoy, Mehmet Ali Kaya, Mahmut Çadırcı, Yusuf Mert ile Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Ekinci’nin de bulunduğu kafile, maçın başlamasına saatler kala Denizli’ye hareket etti. Müsabaka öncesi Denizli’de yaşayan Şanlıurfalıların sevgi seli ile karşılaşan belediye meclis üyelerinin bu davranışı takdirle karşılandı. Müsabaka öncesi açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, Şanlıurfaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını hem iç saha hem de dış sahada takımlarına destek vermek için çalıştıklarını belirtti. Küçük, “Bugünkü müsabakada bizler için önemli. Bizler Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla takımımıza destek vermek için buraya geldik. Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci’nin verdiği destekler tüm kamuoyun tarafından biliniyor. Bizler de meclis üyesi arkadaşlarımızla bu desteğimizi sürdüreceğiz’’ dedi.

Hem Şanlıurfaspor yöneticisi hem de Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi olan Halil Kızılelma da, meclis üyesi arkadaşlarının verdiği bu desteğe teşekkür ederek, şöyle konuştu;

“Eyübiye Belediye Meclis üyelerimizin bu davranışı takdire şayandır. Denizli’ye kadar takımlarına destek verdiler. Bu destekler sayesinde inşallah bu sezon arzuladığımız hedefe ulaşırız.’’

90 dakika boyunca takımlarına destek veren belediye meclis üyeleri, Şanlıurfaspor’un Denizlispor’a 1-0 yenilmesiyle nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadı.