Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Genişletilmiş 99. İl Başkanları toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Kasap Şanlıurfa’ya geçmeden önce Bozova ilçesine giderek AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı’nda Başkan Reşat Kasap’ı karşılama heyecanı yaşandı. Kasap’ı AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra Bozova Kaymakamlığı’na geçen Kasap, Bozova Kaymakamı Recep Öztürk ile görüştü. Ziyaretin ardından esnafı ziyaret eden Başkan Kasap, esnafla sohbet etti.

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada, “Rize Belediye Başkanımız bu gün Şanlıurfamıza gelerek ilk olarak bizi ziyaret etti. Bu ziyaret bizi şereflendirmiştir, onurlandırmıştır. Kuzeyi ile Güneyin kardeşliği, ülkedeki birlik beraberliği, bir ve birlik olduğumuzu tüm Türkiye ye göstermek adına bu gün bizleri ziyaret etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz’’dedi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise ,” Kuzeyin ve güneyin evvelde beri kardeş olduklarını bu gün bir kez daha gördük. Şanlıurfa’nın insanı misafirperver ve cana yakındır. Ben Şanlıurfa’da kendimi evimdeymişim gibi hissediyorum. Rize’de bulduğum atmosferin benzerini Şanlıurfa’da buluyorum” şeklinde konuştu.