Bir yıl önce, dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Şanlıurfa halkının ayağına getiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaş gününü kutluyor. Kutlamalar nedeniyle yapılacak çeşitli gösteri ve etkinlikler, AVM ziyaretçilerine unutulmaz bir yıl dönümü yaşatacak.

Kutlamalar, 8 Kasım Cumartesi günü saat 15:00’de ünlü pop müzik sanatçısı Atiye’nin mini konseri ve imza günü etkinliği ile başlayacak. Yorumculuğu ve müzisyen kimliği ile son dönemlerin en popüler sanatçılarından olan Atiye, buz pistinde oluşturulacak platformda mini bir konser verdikten sonra hayranları için albümlerini imzalayacak.

KARNAVAL KORTEJİ

Şanlıurfa Piazza aynı gün, uzaklardan gelen sürpriz konukların renkli kostümleriyle yapacağı ilginç gösterilere sahne olacak. Karnaval Korteji, 17.00-19.00 saatleri arasında müzisyenleri, jonglörleri ve tahta bacaklı animatörleriyle alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerek her noktada şenliği doya doya yaşatacak.

Ayrıca 1’inci yıl kutlamalarına özel Hediye Çarkı da 8-9 Kasım günleri, saat 20.00’de Piazza AVM ziyaretçileri için dönecek. Kutlamalar sırasında Hediye Çarkı’nı çevirecek ziyaretçiler, sürpriz hediyeler kazanmanın yanı sıra eğlence ve heyecanı aynı anda yaşayacaklar. 9 Kasım günü saat 15.30’da ise bu kez de Show Dünyası gösterileri, Piazza ziyaretçilerine sihirli dünyanın kapılarını aralayıp herkesi keyifli bir yolculuğa çıkartacak.