Kamu ile ilgili dilek ve şikayet başvurularını daha etkin ve süratli bir şekilde sonuçlandırmayı hedefleyen Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER), Şanlıurfa’da eğitim semineri düzenledi.

BİMER İl Koordinatörü Mehmet Kasap tarafından BİMER sistemin işleyişi hakkında Şanlıurfa’daki kullanıcılara yönelik bir eğitim gerçekleştirildi. Valilik konferansa salonunda yapılan eğitim seminerinde BİMER İl Koordinatörlüğü ve Şanlıurfa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen BİMER sistemi detaylı olarak anlatıldı. Şanlıurfa’daki kamu kurum ve kuruluşlarının BİMER kullanıcılarının katıldığı eğitim semineri öncesinde konuşan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Meral Uçar, eğitime katılanlara, yaptıkları işin önemine vurgu yaptı. Bimer kullanıcıların yaptıkları işin vatandaş memnuniyeti açısından önemli olduğunu dile getiren Uçar, hizmet kalitesinin artırılması için düzenlenen eğitimin yetkili kullanıcılar açısından verimli geçmesi dileğinde bulundu.

Konuşmanın ardındansa BİMER İl Koordinatörü Mehmet Kasap tarafından kullanıcılara BİMER sisteminin işleyişi ve yapılan son değişiklikler hakkında bilgi verildi. Genel değerlendirmenin ardından eğitim, soru-cevap şeklinde program devam etti.