Şanlıurfalı müzikseverler, Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en popüler isimlerinden Soner Sarıkabadayı ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde buluştu.

Yüksek satış rakamlarına ulaşan “Kutsal toprak”, “Pas”, “Yara bandı”, “Sadem”, “İnsan sevmez mi?”, “Burada biri var”, “İtiraz” gibi hit olmuş şarkıların usta yorumcusu Soner Sarıkabadayı, Piazza AVM Buz Pisti’nde gerçekleşen mini konseri ve imza günü etkinliği hayranlarıyla buluştu. Şarkıları milyonlarca müziksever tarafından büyük beğeniyle dinlenen Soner Sarıkabadayı, mini konserle başladığı etkinlikte, “Gidiyorum hayatından, sana ne günaydın derim, ne sevgilim” dizeleriyle başlayan “Yara Bandı” adlı şarkısını AVM’yi dolduran binlerce kişiyle birlikte seslendirdi.

HERKESLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Buz pisti çevresini dolduran binlerce hayranına gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Soner Sarıkabadayı’ya, bir hayranı kara kalem portresini armağan etti. Hayranlarına imza dağıtıp hepsiyle tek tek fotoğraf çektiren ünlü sanatçı, mini sohbetler de yaparak onların gönlünde bir kez daha yer edindi.