Yenilikçi eğitim anlayışının yanı sıra farklı alanlarda düzenlediği çeşitli aktivitelerle fark oluşturmaya devam eden TED Şanlıurfa Kolejinde, masa tenisi heyecanı veli ve öğrenciler arasında yaşandı.

Bu yıl eğitim öğretime açılan TED Şanlıurfa Koleji, düzenlediği masa tenisi turnuvasına velileri de dahil etti. Geçtiğimiz hafta öğrenciler ve veliler olmak üzere iki ayrı kategoride oynanan karşılaşmalarla başlayan turnuvada, her bir mücadele nefesler tutularak izlendi. Bu hafta sonu ise finale kalan öğrenci ve veliler yarıştı. Müsabakalarda raketlerini konuşturan katılımcılar, birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için yoğun çaba harcadı. Turnuva sonunda şampiyon olan öğrenci ve veli, madalya ile ödüllendirildi.

“Aktivitelerin devamı gelecek”

Okul Müdürü Arif Kemal Şamat, masa tenisi turnuvasının velilerin de katılımıyla bundan sonra süregelecek aktivite zincirinin ilk halkası olduğunu söyledi. Velilerin turnuvaya olan ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Şamat, "İlk hafta yapılan müsabakalarla turnuvanın son dörde kalanlarını belirledik. Bu hafta da finale kalan yani dörtlü turnuvaya kalanlar final maçlarını yaptılar. Çok güzel bir katılım oldu. Bu turnuvada, babasının masa tenisi ile ilgilendiğini yeni gören, ‘babam masa tenisi oynamasını da biliyormuş’ diye şaşıran öğrencilerimiz oldu. Bizim istediğimiz de buydu aslında veli ve öğrenci katılımının bir arada olduğu sportif faaliyetler yapmak. Bu tür faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde voleybol ve futbol turnuvaları ile devam edecek” şeklinde konuştu.