Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Gençlik ve Spor Bakanlığınca geleneksel olarak her yıl Ekim ayı içerisinde "Amatör Spor Haftası" adı altında düzenlenen faaliyetler kapsamında Şanlıurfa ve İlçelerinden gelen toplam 61 amatör spor kulübüne malzeme dağıtım törenine katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, Amatör Spor Haftası ile sporcularda ve kulüplerde sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulduğunu, kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilmesi gerektiğini, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesi ve ülkemizde topyekün spor kültürünün oluşturulmasının hedeflendiğini, sporla uğraşan gençlikten herhangi bir zararın gelmeyeceğini, onların bu ülkenin geleceği olduğunu, Herkesin haftasını kutladığını söyledi. Küçük, "Spor hayatınızda başarılar diliyorum. Sadece sporunuza yönelin, devletimiz ve bizler her zaman arkanızda duracağız. Kötü alışkanlıklardan ve son zamanlarda yaşanan olaylardan uzak durun ve çevrenizdeki arkadaşlarınızı uzak olması konusunda uyarın” dedi.

Törenden sonra Vali Küçük, hem spor kulübü temsilcileriyle, hem de sporcularla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.