SİİRT (İHA) – Siirt’in Pervari ilçe Kaymakamı Murat Kahraman, kanaat önderleriyle bir araya gelerek köylerin sorunlarını ele aldı.

Kaymakam Kahraman, Doğan köyü kanaat önderleri Refik Bilen, Sıddık Kara, Gürgün Bulut, Sadık Benek ve köy muhtarı ile birlikte Pervari İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yemekte bir araya geldi. Yemek sonrası yapılan toplantıda Doğan köyünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişi yapıldı. Halkın yaşam standartlarının yükseltilmesinin öncelikli görevleri olduğunu belirten Kaymakam Kahraman, toplantı sonunda köy ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik ilgili birimlerle irtibata geçti.

Kanaat önderleri ise, sorunlara olan yaklaşımı nedeniyle İlçe Kaymakamı Kahraman’a teşekkür ederek, "Tüm sorunların temelinde diyalog eksikliği yatıyor. İlçe Kaymakamımız Murat Kahraman atandığı günden itibaren başta kanaat önderleri olmak üzere sivil toplum örgütleri ve halkla sık sık bir araya gelmesi bu eksikliği kapattı. Çünkü istişare aynı zamanda sorunların çözümünü de kolaylaştırıyor. Kendisine duyarlılığından ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.