Şırnak Çiçek Yuvası Anaokulu öğrencileri, Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi’ni gezdi.

Anaokulu öğrencileri ile tek tek ilgilenenen Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, öğrencilere ileride ne olmak istediklerini sorarak sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr Şeker, anaokulu öğrencilerini ileriki yıllarda üniversite sıralarında görmek istediklerini söyledi.

Şırnak Çiçek Yuvası Anaokulu öğretmeni İrem Savcı ise, "Okulumuz Neşeli Ayaklar sınıfı öğrencileri. Akademik zeka gelişimlerine katkıda bulunmak, bilimsel çalışma alanlarının incelenmesini sağlamak ve uygulamaları izlemek için Şırnak Üniversitesi’ne ziyarette bulunduk. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi’ni birimlerini gezdirdik. Minik öğrenciler üniversiteyi meraklı gözlerle gezdiler" dedi.

Minik öğrenciler, Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzikli programa katılarak, ağabeyleri ile birlikte müzik eşliğinde oyun oynadı.