Cizre Engelsiz Hayat Derneği Başkanı Gülizar Ölmez ve Genel Sekreter Necmettin Özen Şırnak Valisi Hasan İpek’i makamında ziyaret etti.

Vali Hasan İpek’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Dernek Başkanı Gülizar Ölmez, ziyarette Cizre’de kurdukları Engelsiz Hayat Derneği’nin faaliyetleri hakkında Vali İpek’e bilgi sundu. Gülizar Ölmez, Engelsiz Hayat Derneği’nin son olarak 24-25 Ekim 2014 tarihlerinde Kırıkkale Valiliği’nin düzenlemiş olduğu bedensel engelliler halter yarışmasına Şırnak adına katıldıklarını ve Kardeş Karaduman adlı sporcunun kendi kilosunda gümüş madalya kazandığını söyledi. Ölmez ayrıca bu yarışmada Şırnak’ın takım halinde 35 il arasından 4. olduğunu da ifade etti.

Vali Hasan İpek de Engelsiz Hayat Derneği Başkanı Gülizar Ölmez’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Engelsiz Hayat Derneği’ni, bedensel engelliler halter yarışmasındaki başarısından dolayı tebrik edip bundan sonraki faaliyetlerinde başarılar diledi. Vali İpek, Türkiye’de öncelikle engelli olmayı engelleyecek davranışların ortadan kaldırılması ve bu bilincin oluşturulması gerektiğini dile getirdi.