Şırnak’ın Silopi İlçe Belediyesi tarafından, ’Stratejik Plan’ çerçevesinde, Nevruz alanı ve halkevinin projeleri hayata geçirildi.

Silopi Belediyesi tarafından hazırlanan, ’Stratejik Plan’ çerçevesinde, Nevruz alanı ve halkevinin projeleri hayata geçirilerek temel etme töreni düzenlendi. Törene Belediye Eş Başkanları Emine Esmer ve Seyfettin Aydemir, Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Belediye Eş Başkanı Emine Esmer, "Bizler halkımıza verdiğimiz bütün sözleri bir bir yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

5 yıllık ’Stratejik Plan’ içerisinde yer alan ve temelleri atılan Nevruz alanı ve halkevi’nin Silopi halkına hayırlı olmasını dileyen Esmer, "Bizi irade olarak seçen halka hizmet etmek bizim en temel görevimizdir. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla halkımıza her zaman birlikte çalışarak, birlikte karar alarak sorunların üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, 58 bin metrekare arazi üzerinde, 80 bin kişilik ve yaklaşık 1 milyon 500 bin lira maliyetli Nevruz alanı ve 700 metrekare alan üzerinde, yaklaşık 1 milyon 200 bin liraya mal olacak halkevinin temelleri atıldı.