Şırnak 1. Amatör Ligi takımlarından 1960 Silopispor düzenlenen tören ile yeni sezonu açtı. Silopispor sezon açılışı töreni sırasında yeni antrenörleri Salih Turbe ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Düzenlenen törene 1960 Silopispor Kulüp Başkanı Abdulaziz Sulmaz, Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Kaçmaz, Kulüp Yöneticisi Nehyet Baltacı ve takım futbolcuları katıldı. Törende daha önce takım futbolcusu olan ve şuan takım antrenörü olan Salih Turbe ile bir yıllık sözleşme imzalandı. Hedeflerinin amatör ligde şampiyonluk olduğunu ifade eden 1960 Silopispor Kulüp Başkanı Abdulaziz Sulmaz, bunun için tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi. Amatör maçlarının 6-7 Şubat 2015 tarihinde başlayacağını söyleyen Başkan Abdulaziz Sulmaz ”1960 Silopispor kulübü olarak geçen sene olduğu gibi bu senede bölge ligimizin en iddialı takımı olarak her zamanki ciddiyet ile şampiyonluk ve üst lige çıkma yolunda tüm imkansızlıklara rağmen büyük transferlere imza attık. Bu günde bu transferlerimizi yenileyerek iddiamızı artırmış olduk. İnşallah sezon sonunda başarılı bir şekilde gruptan çıkarız. Yönetime geldiğim günden bu yana tek amacımız tek başına kendine yeten tamamı ile bölgemizi temsil eden bir takım yaratmaktı. Bu amaca uygun olarak takımımızda forma giymiş profesyonel olarak ta futbolculuk yapmış eski oyuncularımızdan 2013 yılında TFF’nin antrenörlük kursunu başarı ile bitiren Salih Turbe hocamızla bu sene antrenörlük anlaşmasını imzaladık. Bu anlaşmanın hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Kaçmaz ise yeni yapılan transferler ile takımın dahada güçleneceğini söyledi. Ahmet Kaçmaz “Geçen sezon amatör lige şampiyon olduk ancak baraj maçında Cizrespor’a yenildik ve üst tura çıkamadık. Ancak bu sezon çok iddialıyız.hedefimiz önce şampiyonluk ardından bir üst lige çıkmaktır. Ayrıca Amatör ligler çok kısa bir süre sonra başlayacaktır. Amatör lig maçlarında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların arından 1960 Silopispor takımı yeni hocaları ile birlikte amatör lig için ilk hazırlıklarına başladı.