Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Deniz Yıldızı dizisinin sevilen oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu, ‘Matruşka’ isimli tiyatro oyununu Silopi’de sahneledi.

Silopi Koç İlk-Ortaokulu’nun konferans salonunda iki perde halinde sahnelenen tiyatro oyununu yaklaşık 400 kişi izledi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan tiyatro oyununa gelen seyirciler, Cantuğ Turan ve Begüm Topçu’yu kapıda bekleyerek sanatçılarla hatıra fotoğraf çektirdi.

Oyun sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Cantuğ Turan, Silopi’ye ilk kez geldiğini söyledi. Cantuğ Turan, "Burada olmak bize oldukça keyif verdi. Gerçekten çok kaliteli bir seyircisi var, bunu fark etik. Bizi oyunun sonuna kadar izlediler. Silopi’ye Ankara’nın çok sıcak selamlarını getirdim" dedi.

Tiyatro gösterime yoğun ilgi gösteren öğretmenler organizasyonu düzenleyen Eğitim-Sen Silopi Şubesi’ne teşekkür ettiklerini söyledi. Öğretmenler Silopi’de bu tür etkinliklerin sayısının çok az olduğunu, organizasyonların daha da artırılmasını istediklerini ifade etti.

Eğitim-Sen üyesi Haci Demir de, Silopi ilçesinde bu tur etkinliklere devam edeceklerini söyledi.